2019.02.15
Good Design Awards 2018

A Hager MANUFAKTUR három márka - a Hager, a Berker és az Elcom - képviseletében egyedi termékek gyártásával foglalkozik. E három márka termékválasztéka hatalmas, magában foglalja a villanyszerelés valamennyi fontos területét.

Good Design Awards 2018

Napjainkban egy helyiség energiával való ellátása egyszerűen nem elegendő. Világítás, áramellátás, kaputelefonok, fűtés, szellőzőrendszer… minden hálózatban van, minden vezérelhető. A Hager MANUFAKTUR segítségével tökéletesen összehangolt megoldásokat hozunk létre: legyen szó egyedi kapcsolókról, vezérlőkről, vagy kaputelefonrendszerről. Portfóliónk a sorozatgyártott termékeink módosításától a teljesen személyre szabott speciális termékek gyártásáig terjed.

Good Design Awards 2018

A MANUFAKTUR minden területen megállja a helyét, bármilyen egyedi igényt precízen képvisel. Ezáltal olyan installációt hozhat létre, amellyel az ügyfél valóban elégedett lesz. 

Good Design Awards 2018

A Berker manufaktura programja tehát nem véletlenül lett díjazott a GOOD DESIGN AWARDS 2018 által sem. Bővebben erről angol nyelven:
https://www.good-designawards.com/award-details.html?award=33676

berker-knx-epuletvezerles

Épületvezérlés KNX rendszerrel

Berker kapcsolók

Berker kapcsolók

Berker manufaktúra

Berker manufaktúra

Magyarországi képviselő

http://www.elektro-kamleithner.hu/

Történetek a Berker világából

2019.07.03
A Berker Q7 kapcsolócsalád


Milyen gyorsan lehet megjeleníteni egy szobában az egyéniséget? A Q.7 segítségével azonnal

Olvasom tovább →

2019.05.21
100 éves a Bauhaus építészeti stílus

100 éves a Bauhaus építészeti stílus
100 éves a Bauhaus építészeti stílus és ez a szál, erősen összefonódik a Berker manufaktúrával, hiszen mindketten idén ünneplik a 100. évfordulójukat. A Bauhaus alapítója Walter Gropius építész, pedig már a kezdetektől a kifinomult Berker kapcsolókat használta munkáinál és megtervezett épületeinél. 1919. áprilisában Walter Gropius, megalapította az egyik legbefolyásosabb építészeti és művészeti iskolát, a Bauhaus-t Németországban.

Olvasom tovább →

Kapcsolat

Elektro-Kamleithner Kft.


A Berker.hu üzemeltetője az Elektro-Kamleithner Kft.
H-1195, Budapest, Jókai u. 32 fsz. 4
T: +(36) 1 420 75 45

Nyitva tartás
H-P: 08:00-16:30
Ez egy iroda. Előzetes időpont egyeztetés szükséges
Email
info@berker.hu
Kövessen minket!