2019.04.30
A Berker R.8 extra lapos szerelvénycsalád

A kevesebb több és az új Berker R.8 kitűnő kialakításával ezt a vonalat hivatott követni. Akár síkképernyős TV, tablet vagy okos telefon, a trend a lapos kialakítás felé halad. Így van ez a kapcsolókkal és dugaljakkal is. A Berker R.8 mindössze 3 mm-es keretmagassággal, a piac egyik legvékonyabb szerelvénye. Az új 3 mm-es üvegkeret csak a Berker kínálatában kapható. Az üveg mellett más kiváló minőségű anyagok, mint például az alumínium és a rozsdamentes acél is elérhető. Elegánsan belesimul az enteriőrbe.


A Berker R.8 a tökéletes családi harmónia

Az R.8 új kapcsolóprogram követi az R.3 vonalát. Pontosabban laposabb, a keret magassága 7 mm-ről 3 mm-re változott, ami szinte beleolvad a falsíkba. A forma a kontraszt erejét ünnepli: kör alakú belső részek egy folytonos éles keretben (sarokszélesség: 0,5 mm). Mindkét program tökéletesen kombinálható: az R.8 a folyosókra  és nappalikba, az R.3 a kevésbé frekventált szobákban. A lényeg, hogy maradjon a családban!
 
 

2018-as GOOD DESIGN Díj

A Chicago-i Athenaeum építészeti és formatervezési múzeum és az Európai Építőművészeti és városi tanulmányok központja bejelentette, hogy a Berker R.8 elnyerte a 2018-as GOOD DESIGN Díjat!

A Hager Group “Berker R.8” új termék családja megkapta a German Design Award 2019 Arany fokozatot a kiváló terméktervezés az “épület és elemek” kategóriában.

A döntőbizottság közleménye:
“Az új Berker R.8 kapcsolók tökéletesen arányosak, pontos geometriai alakzatok, kiváló minőségű felületek és rendkívül lapos kialakításúak. Az elemek pontosan összekapcsolódnak egymással, így alig látható az elemek illeszkedése.
Az a tulajdonság, amely aláhúzza a termék kiváló minőségű megjelenését: a valódi anyagok, például üveg, alumínium és rozsdamentes acél használata hozza létre a hiteles tapintást. Még a kapcsolás hangja is a kiváló minőségről árulkodik. A rendkívül szép kapcsoló család meglepően új módon megismétli a klasszikus tervezési koncepciót, és harmonikusan illeszkedik a különböző építészeti környezetben. ”
 

berker-knx-epuletvezerles

Épületvezérlés KNX rendszerrel

Berker kapcsolók

Berker kapcsolók

Berker manufaktúra

Berker manufaktúra

Magyarországi képviselő

http://www.elektro-kamleithner.hu/

Történetek a Berker világából

2019.07.03
A Berker Q7 kapcsolócsalád


Milyen gyorsan lehet megjeleníteni egy szobában az egyéniséget? A Q.7 segítségével azonnal

Olvasom tovább →

2019.05.21
100 éves a Bauhaus építészeti stílus

100 éves a Bauhaus építészeti stílus
100 éves a Bauhaus építészeti stílus és ez a szál, erősen összefonódik a Berker manufaktúrával, hiszen mindketten idén ünneplik a 100. évfordulójukat. A Bauhaus alapítója Walter Gropius építész, pedig már a kezdetektől a kifinomult Berker kapcsolókat használta munkáinál és megtervezett épületeinél. 1919. áprilisában Walter Gropius, megalapította az egyik legbefolyásosabb építészeti és művészeti iskolát, a Bauhaus-t Németországban.

Olvasom tovább →

Kapcsolat

Elektro-Kamleithner Kft.


A Berker.hu üzemeltetője az Elektro-Kamleithner Kft.
H-1195, Budapest, Jókai u. 32 fsz. 4
T: +(36) 1 420 75 45

Nyitva tartás
H-P: 08:00-16:30
Ez egy iroda. Előzetes időpont egyeztetés szükséges
Email
info@berker.hu
Kövessen minket!