2019.05.15
Berker Q.3 kapcsolócsalád a Grand Hotel Valies-ben

A Berker Q.3 kapcsolócsalád, egy újabb szállodai projekt, kiegészítő ékessége lett. A Grand Hotel Valies, egy luxus családi szálloda, Hollandiában, ami Roermond központjában található, a német határ közelében. Az újonnan átadott szállodában a vendégek úgy érezhetik magukat, mintha megállt volna az idő, mert a hotel az 1930-as évekbeli New York hangulatát idézi.

A szállodát Arnie van Dun belsőépítész tervezte és a hotel egyedülálló teljes berendezése, végig az Art Deco stílusát követi. A Grand Hotel 60 kényelmes, tágas szobája, az ázsiai étterme, a szálloda kilátása a Roer folyóra és a Mária Theresia hídra, mind felejthetetlen élményt biztosítanak az idelátogató vendégeknek.

Ehhez a megfizethető luxus élményhez a Berker Q.3 kapcsolócsalád is nagyban hozzájárult.
 

Grand Hotel Valies - Berker q3

Hiszen az alumínium Berker Q.3 kapcsolócsalád, tökéletesen illeszkedik a hotel dekorációs elemeihez és funkciói nemcsak a praktikum szolgálatában állnak, hanem stílusával kiegészíti a szálloda enteriőrjét. A szálloda teljes villamos berendezéseit is a Hager Univers elosztótáblák és a Hager Domovea épületautomatizálási rendszer biztosítja.
 
Ez a gyönyörű szálloda, 2018. október végén nyitotta meg kapuit, ahol az Art Deco stílust minden szobájában, helyiségében megvalósították. Az anyagok, a formák a színek, a legkisebb részletekre is odafigyelő, tervező munkáját dicsérik.

Arnie van Dun belsőépítész, így nyilatkozott a munkájáról:
“Az Art Deco stílus túlságosan bőkezű, sok minden megvalósítható benne és a részletek is fontos szerepet játszanak. Ezt mi a tervezési folyamat során végig tiszteletben tartottuk, de mint mindig, itt is a funkcionalitás volt a legfontosabb számunkra.”
 
Projekt neve: Grand Hotel Valies
Helyszín: Hollandia, Roermond
Építész / Tervező: Arnie van Dun Interieur & Design
Termékek és megoldások:
  • Berker Q.3 kapcsolócsalád alumíniumból,
  • Hager Univers elosztótáblák,
  • Hager Domovea épületautomatizálás.

A Berker Q.3 kapcsolócsalád és a Berker kapcsolók teljes kínálatát megtalálja a Berker.hu weboldalunkon. Ha pedig kérdése van a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.

Grand Hotel Valies - Berker q3

 

 

berker-knx-epuletvezerles

Épületvezérlés KNX rendszerrel

Berker kapcsolók

Berker kapcsolók

Berker manufaktúra

Berker manufaktúra

Magyarországi képviselő

http://www.elektro-kamleithner.hu/

Történetek a Berker világából

2019.07.03
A Berker Q7 kapcsolócsalád


Milyen gyorsan lehet megjeleníteni egy szobában az egyéniséget? A Q.7 segítségével azonnal

Olvasom tovább →

2019.05.21
100 éves a Bauhaus építészeti stílus

100 éves a Bauhaus építészeti stílus
100 éves a Bauhaus építészeti stílus és ez a szál, erősen összefonódik a Berker manufaktúrával, hiszen mindketten idén ünneplik a 100. évfordulójukat. A Bauhaus alapítója Walter Gropius építész, pedig már a kezdetektől a kifinomult Berker kapcsolókat használta munkáinál és megtervezett épületeinél. 1919. áprilisában Walter Gropius, megalapította az egyik legbefolyásosabb építészeti és művészeti iskolát, a Bauhaus-t Németországban.

Olvasom tovább →

Kapcsolat

Elektro-Kamleithner Kft.


A Berker.hu üzemeltetője az Elektro-Kamleithner Kft.
H-1195, Budapest, Jókai u. 32 fsz. 4
T: +(36) 1 420 75 45

Nyitva tartás
H-P: 08:00-16:30
Ez egy iroda. Előzetes időpont egyeztetés szükséges
Email
info@berker.hu
Kövessen minket!