A Berker R.8 extra lapos szerelvénycsalád

A kevesebb több és az új Berker R.8 kitűnő kialakításával ezt a vonalat hivatott követni. Akár síkképernyős TV, tablet vagy okos telefon, a trend a lapos kialakítás felé halad. Így van ez a kapcsolókkal és dugaljakkal is. A Berker R.8 mindössze 3 mm-es keretmagassággal, a piac egyik legvékonyabb szerelvénye. Az új 3 mm-es üvegkeret csak a Berker kínálatában kapható. Az üveg mellett más kiváló minőségű anyagok, mint például az alumínium és a rozsdamentes acél is elérhető. Elegánsan belesimul az enteriőrbe.

A Berker R.8 a tökéletes családi harmónia

Az R.8 új kapcsolóprogram követi az R.3 vonalát. Pontosabban laposabb, a keret magassága 7 mm-ről 3 mm-re változott, ami szinte beleolvad a falsíkba. A forma a kontraszt erejét ünnepli: kör alakú belső részek egy folytonos éles keretben (sarokszélesség: 0,5 mm). Mindkét program tökéletesen kombinálható: az R.8 a folyosókra és nappalikba, az R.3 a kevésbé frekventált szobákban. A lényeg, hogy maradjon a családban!

2018-AS GOOD DESIGN DÍJ

A Chicago-i Athenaeum építészeti és formatervezési múzeum és az Európai Építőművészeti és városi tanulmányok központja bejelentette, hogy a Berker R.8 elnyerte a 2018-as GOOD DESIGN Díjat! A Hager Group “Berker R.8” új termék családja megkapta a German Design Award 2019 Arany fokozatot a kiváló terméktervezés az “épület és elemek” kategóriában.

A döntőbizottság közleménye:
“Az új Berker R.8 kapcsolók tökéletesen arányosak, pontos geometriai alakzatok, kiváló minőségű felületek és rendkívül lapos kialakításúak. Az elemek pontosan összekapcsolódnak egymással, így alig látható az elemek illeszkedése. Az a tulajdonság, amely aláhúzza a termék kiváló minőségű megjelenését: a valódi anyagok, például üveg, alumínium és rozsdamentes acél használata hozza létre a hiteles tapintást. Még a kapcsolás hangja is a kiváló minőségről árulkodik. A rendkívül szép kapcsoló család meglepően új módon megismétli a klasszikus tervezési koncepciót, és harmonikusan illeszkedik a különböző építészeti környezetben. ”

MAGYARORSZÁGI KÉPVISELŐ