SMART HOME – KNX RENDSZERREL

A Berker kapcsolók és rendszerek használata az egész világon elterjedt, az életet szebbé, könnyebbé és kényelmesebbé téve. Mi a minőségre, a tervezésre és az innovációra helyezzük a hangsúlyt. Mindezt számos hazai és külföldi elismerés is megerősíti. A Berker 1919 óta a csúcsminőségű elektromos berendezések vezető szállítója az időtlen klasszikus kapcsolóktól kezdve az intelligens épületirányítási rendszerekig. Minden új fejlesztés létrejöttekor mindössze egyetlen dolgot tartunk szem előtt, amely nem más, mint ügyfeleink elégedettsége. Azt szeretnénk, hogy termékeinkkel otthon érezze magát – akár évtizedekig.

A Berker Schalkmühle-ben és Ottfingenben, Németországban gyártja termékeit. 2012 óta a Hager csoport tagjaként tovább növekszik.

KNX VILÁGÍTÁS VEZÉRLÉS

Egy gombnyomással tárolhat és előhívhat világítási hangulatokat és képeket; kapcsolás/fényerőszabályzás egyedileg, csoportosan és központilag; szükség szerinti világítás (vezérlő); számos működtető elem; kapcsolható dugaljak a mozgatható berendezésekhez.

IDŐVEZÉRELT REDŐNYMOZGATÁS

Automatikus napellenző funkció; idővezérelt redőnymozgatás.

METEOROLÓGIAI KÖZPONT

Napellenzők és redőnyök erős szél, eső és fagy elleni védelme; tetőablakok automatikus zárása eső esetén; időjárási adatok kijelzése (szélsebesség, eső, hőmérséklet és fényerőszint).

FŰTÉS

Komfort különböző hőmérsékleti zónák kialakításával a lakásban; energiamegtakarítás a helyiségenkénti fűtésszabályozással; időfüggő hőmérséklet értékek; a kazánvezérlés és a keringtető szivattyúk vezérlésének összehangolása.

BIZTONSÁG

Figyelmeztetés hibás folyamatok esetén (elektromos hiba/fűtési hiba /hűtőgép / mosogatógép stb.); jelenlét-szimulálás automatikus világítás- és redőnyvezérléssel; mozgásra kapcsoló kerti világítás; nyitott ablakok, ajtók és kapuk jelzése; belső megjelenítés (vezérlő); tűzjelző-rendszer; kiegészítő telefonos hibajelzés és riasztó-rendszer; állapot ellenőrzés telefonon; pánik gomb egyedi funkciókkal; integrált zárrendszer.