„A stílus szabadsága Berker kapcsolókkal”

Design pályázat belsőépítészeknek és lakberendezőknek

BEÉRKEZETT PÁLYÁZATOK

1. számú pályázat: Ódor Viktória

2. számú pályázat: Dancs-Karsay Dóra

3. számú pályázat: Zettler Hella & Lévai Anna - KÖZÖNSÉGDÍJAS PÁLYÁZAT

„Szerintünk nincs olyan, hogy jó vagy rossz design, ennél sokkal árnyaltabb a lakberendezés. A kulcs a megrendelő személyének a megismerésében van. Olyan otthonokat szeretünk kialakítani ahová igazán jó hazatérni, mindig szem előtt tartva a megbízó személyiségét, vágyát és elképzeléseit. Minden emberben van valami különleges, amit, ha sikerül kiragadni, csodás és figyelemfelkeltő tereket alkothatunk. „

4. számú pályázat: Hajagos-Tóth Nóra

5. számú pályázat: Salamon Enikő - PÁLYAKEZDŐ KATEGÓRIA NYERTESE

6.számú pályázat: Gergics-Boar Fanni

7.számú pályázat: Igaz Bernadett

8.számú pályázat: Kriszta Design

9.számú pályázat: Gulyás Eszter

10.számú pályázat: Földesi Orsolya - TERVEZŐI KATEGÓRIA NYERTESE

„Számomra a belsőépítészeti tervezés egy kreatív játék, amely során a szabályokat fantáziával karöltve alkalmazom, és minden alkalommal más végeredményt kapok. Élvezem, hogy különböző embereket, életeket megismerve -az ő egyéniségükön keresztül- alkothatok új tereket, tehetem azokat hívogatóan otthonossá. Izgalmasnak találom a különböző elvárásokat, a terek egyedi adottságait, melyeket felismerve és kihasználva kell felépítenem a koncepciót. Viszont mindig azonos a törekvésem, hogy praktikusan, célszerűen használható, harmonikus enteriőröket alakítsak ki.
A lakberendezési trendek folyton változnak, új, innovatív megoldások jelennek meg, ezért még inkább fontosnak tartom az előrelátó fenntartható, hosszútávú tervezést.”

11.számú pályázat: Varsányi Brigitta