Integro szerelvények

Kis méret, nagy kaland

A Berker Integro termékcsaládnál a dizájn és funkcionalitás mellett a méret az, ami igazán kiemelkedő előnyként szolgál. A hagyományosnál kisebb méretű kapcsolókat lakóautóknál, kisméretű mobil házaknál használják, illetve a keskeny kapcsolódobozoknak köszönhetően akár egy 18mm-es bútorlapba is beépíthetőek, így ideális választás lehet konyhaszigetekhez, fürdőszobaszekrényekhez. A kapcsoló rendszer a legszigorúbb elvárásoknak is megfelel: letisztult forma, gyors beépíthetőség, a modern kommunikációs rendszerek integrálhatósága. Továbbá a vonzó, divatos színek és felületek izgalmas lehetőségeket kínálnak a belsőépítészetben is.

Mobil Élet

Olyan, mintha otthon lennénk. Az emberek szeretnék otthon érezni magukat lakóautójukban, lakókocsijukban és a hajóikban is. Ügyfeleink között számos lakóautó és jacht gyártó található, valamint a mentőautókban, vonatokban és más speciális célú járművekben is gyakran használják Berker Integro szerelvényeinket. 

Mav_intercity2
integro_low

 Belsőépítészet

A Berker hosszú évek óta azon dolgozik, hogy azokat a tereket, amelyekben élünk és dolgozunk kényelmesebbé és személyesebbé tegyük. Széles ügyfélkörükben a magánszemélyek mellett megtalálhatók a hagyományos bútorgyártók, világítástechnikai gyártók, konyhai és fürdőszobai bútorgyártók, valamint orvosi és laboratóriumi környezetben is szívesen használják Integro termékeinket.

G_EX_2_INTEGROFLOW-IMAGE04
G_EX_2_INTEGROFLOW-IMAGE03
G_EX_2_INTEGROFLOW-IMAGE02
G_EX_2_INTEGROFLOW-IMAGE01