MANUFAKTÚRA

Egyedi dizájn, szabadon választható betűtípus, színek és szimbólumok. További információért lépjen kapcsolatba Berker értékesítési képviselőjével.

Tanácsadás, tervezés és kivitelezés egy helyen. Ilyen módon kínálunk Önnek exkluzív egyedi darabokat és módosított nagyüzemi szériákat. A manufaktúra egyedileg konfigurált kábelcsatornáktól, egyedi kapcsolókon és kezelőelemeken át a kaputelefonokig tökéletesen összehangolt megoldásokat készít. Ennek során számos anyagot, színárnyalatot, dekorációt és feldolgozási opciót alkalmazunk.

Anyag, kő, fa, bőr vagy Swarovski kristály betétként? Nem probléma! Patinálás vagy eloxálás? Ez sem probléma, ahogy az arany, nikkel, sárgaréz, vörösréz vagy palládium ötvözetek sem. A manufaktúra már kávéból is készített kapcsolófelületet. Azonban a határt akkor érjük el, ha megváltozik a dizájn, tehát a kívánt megoldás megváltoztatja termékeink formáját és alapötletét. Magától értetődően manufaktúránk esetén is ugyanazok a garanciális feltételek érvényesek, mint kapcsolóink összessége esetében.