TEKINTSEN BE A BERKER VILÁGÁBA!

A Berker kapcsolók és rendszerek használata az egész világon elterjedt, az életet szebbé, könnyebbé és kényelmesebbé téve. Mi a minőségre, a tervezésre és az innovációra helyezzük a hangsúlyt. Mindezt számos hazai és külföldi elismerés is megerősíti.

A Berker 1919 óta a csúcsminőségű elektromos berendezések vezető szállítója az időtlen klasszikus kapcsolóktól kezdve az intelligens épületirányítási rendszerekig. Minden új fejlesztés létrejöttekor mindössze egyetlen dolgot tartunk szem előtt, amely nem más, mint ügyfeleink elégedettsége. Azt szeretnénk, hogy termékeinkkel otthon érezze magát – akár évtizedekig.

A Berker Schalkmühle-ben és Ottfingenben, Németországban gyártja termékeit. 2012 óta a Hager csoport tagjaként tovább növekszik.

TRADÍCIÓ

Az első forgókapcsoló 1919-ben hagyta el a Robert és Hugo Berker suerlandi Schalksmühlében található “Spezialfabrik für elektrotechnische Installations-Apparate” nevű üzemét. A fehér keretben levő fekete kapcsoló már ekkor ugyanolyan esztétikus és funkcionális volt, ahogya az a mai Berker-modellekre is jellemző.

IGÉNY

A Berker márka 2012 óta a Hager cégcsoporthoz tartozik. A technológiai “know-how” gondolkodásmód átörökítése tovább erősítette a Berkert. Napjainkban a márka ötvözi a megalapozott értékeket a kortárs dizájnnal és technológiákkal – és ily módon a formához, funkcióhoz, kezelhetőséghez és minőséghez kötött színvonalban újabb és újabb mércét állít.

KULTUSZ

A Berker kapcsolói és rendszerei a világ legszebb és legizgalmasabb épületeiben találhatóak. Ennek oka, hogy kiváló dizájnunk ugyanolyan igényes, mint a jó értelemben vett építészet: időtlen, funkcionális és tartós. Ennek köszönhetően egyre nő azon építészek száma, akik nem azt kérdezik, hogy Berker legyen-e. Hanem azt, melyik Berker.