Felújítás, építkezés: a villanykapcsolókat, dugaljakat ne hagyjuk a végére!

Ha van valami egy házban, lakásban, amiről végül kiderül, hogy sosem lehet elég, az a villanykapcsoló és a dugalj. Ezzel összefüggésben érdemes feltenni a kérdést: miért elégszünk meg azzal, hogy valami funkciója szerint rendben van, működik, ha azok lehetének a belső terek olyan elemei is, amelyeken megakad az ember szeme. A Berker erre kínál magas minőséget és dizájnt képviselő egyedi megoldásokat.

Tervezd meg időben!

A villanykapcsolók és konnektorok kiválasztása gyakran a sor végére kerül a felújítás, építkezés során, pedig sokkal célszerűbb már a tervezéskor meghatározni, hogy hány darab kapcsolóra és dugaljra lesz szükségünk, és azokat hova helyezzük. Így ugyanis elkerülhetők az olyan kellemetlenségek, mint amikor utólag döbbenünk rá, hogy a konyha kialakításakor nem terveztünk elég dugaljat, vagy hogy mennyivel kényelmesebb lenne az életünk, ha az ágyfejtámla mellé is került volna egy kapcsoló, amivel lefekvés után is lekapcsolhatjuk a szoba világítását.

Erre is figyeljünk!

Nem mindegy az sem, hogy milyen szerelési magasságot választunk, így például kisgyermekes családoknál érdemes megfontolni, hogy hagyományos szerelési magasságnál alacsonyabbra kerüljenek a kapcsolók. Vegyük végig egyedi szokásainkat, hogy milyen különleges műszaki eszközeink vannak, amelyek külön áramellátást igényelnek, s mivel egyre több elektronikus eszközt (telefonok, tabletek, laptopok, okosórák stb.) használunk, azok töltői miatt is több konnektorra, illetve USB csatlakozós aljzatra van szükségünk.

Porcelántól a Swarowski kristályig

A Berker 17 különböző kapcsolócsaládot kínál a felújítást tervező családoknak, a választék rendkívül széles, a klasszikustól a kortárs dizájnig terjed. A számos dizájn díjat elhódító Berker 102 éve indult útjára, a funkcionalitás, a tartósság és a minőség mellett nagy hangsúlyt fektet a formavilágra is. A német gyártó anyaghasználatban sem a hétköznapiságot képviseli, kínálatában a porcelántól a palán át a betonig, vagy akár a Swarovski kristályig találunk kapcsolókat, konnektorokat, amelyek tökéletesen illeszkedhetnek egyedi elképzelésekhez.

Minőség, egyenesen Németországból

A kapcsolók teljes szerelvényének minden eleme Németországban készül. A patinás gyártó termékeinek kiemelkedő minősége nem ismer kompromisszumokat, a precíz kivitel évtizedekre szóló megoldást biztosít azok számára, akik a Berkert választják.

Otthona felújításakor ne feledkezzen meg a villanykapcsolók cseréjéről és válassza a minőségi anyagokból készült, formatervezett Berker szerelvényeket!