Felújítás, építkezés: a villanykapcsolókat, dugaljakat ne hagyjuk a végére!

Villanykapcsolók és dugaljak kialakítására, cseréjére is fel lehet használni az év eleje óta igényelhető, államilag támogatott lakásfelújítási támogatást. Ha van valami egy házban, lakásban, amiről végül kiderül, hogy sosem lehet elég, az a villanykapcsoló és a dugalj. Ezzel összefüggésben érdemes feltenni a kérdést: miért elégszünk meg azzal, hogy valami funkciója szerint rendben van, működik, ha azok lehetének a belső terek olyan elemei is, amelyeken megakad az ember szeme. A Berker erre kínál magas minőséget és dizájnt képviselő egyedi megoldásokat.

Tervezd meg időben!

A villanykapcsolók és konnektorok kiválasztása gyakran a sor végére kerül a felújítás, építkezés során, pedig sokkal célszerűbb már a tervezéskor meghatározni, hogy hány darab kapcsolóra és dugaljra lesz szükségünk, és azokat hova helyezzük. Így ugyanis elkerülhetők az olyan kellemetlenségek, mint amikor utólag döbbenünk rá, hogy a konyha kialakításakor nem terveztünk elég dugaljat, vagy hogy mennyivel kényelmesebb lenne az életünk, ha az ágyfejtámla mellé is került volna egy kapcsoló, amivel lefekvés után is lekapcsolhatjuk a szoba világítását.

Erre is figyeljünk!

Nem mindegy az sem, hogy milyen szerelési magasságot választunk, így például kisgyermekes családoknál érdemes megfontolni, hogy hagyományos szerelési magasságnál alacsonyabbra kerüljenek a kapcsolók. Vegyük végig egyedi szokásainkat, hogy milyen különleges műszaki eszközeink vannak, amelyek külön áramellátást igényelnek, s mivel egyre több elektronikus eszközt (telefonok, tabletek, laptopok, okosórák stb.) használunk, azok töltői miatt is több konnektorra, illetve USB csatlakozós aljzatra van szükségünk.

Porcelántól a Swarowski kristályig

A Berker 17 különböző kapcsolócsaládot kínál a felújítást tervező családoknak, a választék rendkívül széles, a klasszikustól a kortárs dizájnig terjed. A számos dizájn díjat elhódító Berker 102 éve indult útjára, a funkcionalitás, a tartósság és a minőség mellett nagy hangsúlyt fektet a formavilágra is. A német gyártó anyaghasználatban sem a hétköznapiságot képviseli, kínálatában a porcelántól a palán át a betonig, vagy akár a Swarovski kristályig találunk kapcsolókat, konnektorokat, amelyek tökéletesen illeszkedhetnek egyedi elképzelésekhez.

Minőség, egyenesen Németországból

A kapcsolók teljes szerelvényének minden eleme Németországban készül. A patinás gyártó termékeinek kiemelkedő minősége nem ismer kompromisszumokat, a precíz kivitel évtizedekre szóló megoldást biztosít azok számára, akik a Berkert választják.

Otthona felújításakor ne feledkezzen meg a villanykapcsolók cseréjéről és válassza a minőségi anyagokból készült, formatervezett Berker szerelvényeket!