Formás megoldások – Berker desing villanykapcsolók

 

A villanykapcsoló az egyik első dolog, amivel találkozunk, amikor hazaérkezünk. Ha vendégek érkeznek hozzánk, biztosan meglátnak egy kapcsolót, még mielőtt belépnének a belső térbe. Azaz egyfajta ízelítőként is szolgál a lakás stílusáról. Abban pedig megegyezhetünk, hogy az emberek figyelmét általában ezek a kis kidolgozott részletek keltik fel.

A Berker kapcsolócsaládjai között mindig találunk olyan design-t, ami illeszkedik a megálmodott enteriőrbe. Ez nem egy szubjektív megállapítás, hiszen ezek a különleges kapcsolók olyan rangos dizájn-díjakat hódítottak el, mint a Red Dot, a Good Design, a German Design Award vagy az iF DESIGN AWARD.

designdijak

Formavilág szempontjából a hagyományos design kedvelőinek a Q.1-es termékcsaládunkat ajánljuk, mely enyhén lekerekített kontúrjának köszönhetően esztétikus látványt nyújt.

Aki kicsit különlegesebb formára vágyik, annak az R.1-es termékcsaládot emelnénk ki, melynek dizájnja a körre, mint formára épül, és habár ez a geometria egyik legősibb eleme, mégis elegendő ahhoz, hogy meglepetést okozzon, ugyanúgy lehet egyszerű és elegáns, mint intenzív és feltűnő.

Azoknak, akik kifejezetten különleges megoldást keresnek, a forgócsapos kivitelű R. Classic vagy 1930-as szériát ajánljuk, ami egyszerre illik a klasszikus, a loft vagy a baushaus stílusú terekbe.

Amennyiben a hagyományosnál kisebb méretű kapcsolókra van szükség, akkor az Integro termékcsalád nyújt megoldást. Keskeny kapcsolódobozoknak köszönhetően akár egy 18mm-es bútorlapba is beépíthető, így ideális választás lehet konyhaszigetekhez, fürdőszobaszekrényekhez.

A Berker 17 különböző termékcsaládja garanciát jelent arra, hogy bármilyen elképzelésünk is van a formavilágra vonatkozóan, megtaláljuk a legjobban illeszkedő kapcsolókat otthonunkba.

konyha2
integro_kichen3