Hotel & Restaurant Seegarten, Sundern, Németország

Mitől válik felejthetetlen élménnyé az egyik vagy másik szálloda? A megfejtés a finom részletekben rejlik. A Hotel & Restaurant Seegarten az idilli Sorpe-gát mellett található, és számos kifinomult intelligens megoldással és design kapcsolókkal büszkélkedhet, amelyek segítenek megfelelni a rendkívüli helyszínhez passzoló elvárásoknak. És ez nem minden. A szállodának saját kulcskártyás kapcsolói is vannak, amelyek a napszak függvényében aktiválják a helyiségek megfelelő fényerejű megvilágítását. A spa LED-világítását KNX Dali átjáró vezérli. A tetőn lévő GPS meteorológiai állomás elemzi a legfrissebb időjárási adatokat.

Projekt:  Hotel & Restaurant Seegarten

Hely: Sundern, Németország

Építész:  otte-nöcker-partner architekten ingenieure

Termékek: Berker R.classic rozsdamentes acél matt/fekete, Hager KNX Dali Gateway, Berker W.1 (pincék és műszaki helyiségek)

MAGYARORSZÁGI KÉPVISELŐ

A finom megfogalmazás művészet és a Berker TS szenzor ezt tökéletessé teszi. Az egyszerű, szinte falba simuló felület mögött akár nyolc funkció is rejtőzhet, amelyek igény szerint egyedileg feliratozhatóak. Egyetlen érintés elegendő a fény, fűtés vagy redőny vezérléséhez. Ily módon a Berker TS szenzor lehetőségek sokaságát kínálja – ugyanakkor mégsem feltűnő.

DIZÁ JN ÉS CÍMKÉZÉS HÁROM VÁLTOZATBAN

Sztenderd: címkézés és szimbólumok nélkül

Egyéni: meghatározott szimbólumok, színek és címkék használata, amelyek a Web Configurator segítségével választhatók ki; további információért látogassa meg a www.hager.de honlapot. Megjegyzés: a megrendelést követően a beállítások nem módosíthatók!

Manufaktúra: egyedi dizájn, szabadon választható betűtípus, színek és szimbólumok. További információért lépjen kapcsolatba Berker értékesítési képviselőjével.

  • A KNX TS termosztátos szenzor mellett már a KNX TS szenzor is elérhető integrált buszcsatolóval
  • Buszrendszerekhez és reléáramkörökhöz alkalmas
  • Az elektronika közvetlenül az üveglap hátoldalán helyezkedik el a kivételes kapcsolási megbízhatóság érdekében
  • A rendkívül lapos dizájnnak köszönhetően szinte a falba simul
  • A készenléti és kapcsolási állapotok fénnyel jelezhetők
  • Tökéletesen sima felület a csavarmentes rögzítésnek köszönhetően
  • Címkézés a hátoldalon a tökéletes védelem érdekében