Lakásfelújítási támogatás a Berker-nél

Q1-life_02_060309
4c6aa5b3953da6f2bee2c10c5c1ee9ee
gyerek_01
R1eiche-life_02_180314

A 2021. januárjától elérhető lakásfelújítási támogatás igénylésével otthonunk korszerűsítési költségeinek felét utólag visszakaphatjuk a Magyar Államkincstártól.

A támogatást a legalább egy gyermeket váró vagy nevelő, azonos lakóhellyel rendelkező házastársak vagy élettársak közösen igényelhetik a Magyar Közlönyben megjelent rendelet alapján.

Ha valaki 2021. január 1-je után felújításba kezd és gyűjti a számlákat, az állam visszautalja neki a költségeinek felét, legfeljebb hárommillió forintot. Becslések szerint több százezer család igényli majd ezt a felújítási támogatást.

A rendelet pontosan meghatározza azokat az építési tevékenységeket, melyekre a támogatás kérhető. A támogatható tevékenységek között külön pontban szerepel a villanykapcsolók és dugaljak kialakítása és cseréje (6§ je. pont).

A Berker 17 különböző kapcsolócsaládot kínál a felújítást tervező családoknak. A választék a klasszikustól a kortárs dizájnig terjed.

Minden egyes otthon más és más, a berendezés és a belső tér kialakítása az igényeknek és az ízlésnek megfelelően változik. A dizájn, a funkció és a megjelenés kapcsán saját ötletek is megjelenhetnek. Termékeink nem csak egyedi formavilággal rendelkeznek, de különleges anyagválasztékban is elérhetőek, a porcelántól a palán át a betonig, vagy akár a swarovski kristályig. Kapcsolóink között mindig találunk olyat, ami tökéletesen illeszkedik az egyedi elképzelésekhez is.

Otthona felújítása során ne feledkezzen meg a villanykapcsolók cseréjéről és válassza a minőségi anyagokból készült, formatervezett Berker szerelvényeket!

Berker-Mix_Mood_07
db61f08b34e38530d611c99b013973d5

 

 

Ismerje meg a Berker kapcsolócsaládjait!

 

Letölthető dizájn prospektus:

Megtetszett Önnek valamelyik szerelvényünk? Kérjen ajánlatot most!