Minden az, aminek látszik – Berker design villanykapcsolók

Gondoltál már a kapcsolókra úgy, mint design elemre? Egy kis részlet, de mégis sokat dobhat az összképen. Van egy szegmens az enteriőr designban, ami előszeretettel marad az építkezés, felújítás utolsó fázisára, holott jóval több figyelmet igényelne. Az a célunk, hogy ezt a szemléletet átfordítsuk és bemutassuk, hogy a villanykapcsoló ugyanolyan design elem, mint egy falburkolat, üveg homlokzat, stb. Nálunk az anyaghasználatban és a formavilágban is biztosan megtalálod azokat a szerelvényeket, amelyek tökéletesen illeszkednek a belső tereidbe.

A természetes anyagok használata mindig a minőség érzetével társul. Az igazi faburkolatok, márvány felületek, réz kiegészítők, üveg homlokzatok használata a legigényesebb belső terek jellemzői. A nyers beton vagy kő falfelületek már önmagukban meghatároznak egy-egy belsőépítészeti stílust, egyedi karaktert adva a térnek. Az átgondolt tervezés a legapróbb részletekre is kiterjed, hiszen egy rosszul megválasztott elem a teljes enteriőr minőségének rovására mehet.

A villanykapcsolók és szerelvények gyártói általában igyekeznek lépést tartani a belsőépítészeti trendekkel, ezért természetes anyag hatású szerelvényekkel próbálják kiszolgálni ezeket az igényeket.

Azonban a 101 éves Berker a kezdetektől a minőségi anyagok használata mellett kötelezte el magát, így termékei valódi anyagokból készülnek. Igazi fa, valódi pala, üveg, vagy beton: minden az, aminek látszik. Azt valljuk, hogy élettereink kialakításánál nincs helye a kompromisszumoknak, nálunk bármilyen elképzelés megvalósítható a széles termékpalettánknak köszönhetően.

Szerintünk a minőség három összetevőből áll: az anyag, a forma, és a funkció együtteséből. Mindenki megtalálhatja a megfelelő kapcsolót, amit nézni és megfogni is egyaránt jó érzés.

BETON

ÜVEG

FA

NEMESACÉL

PORCELÁN

PALA