Berker szerelvények tisztítása

A gyakran érintett felületek, így a villanykapcsolók és szerelvények rendszeres tisztítása különösen fontos a járványos időszakban.
A megfelelő tisztítás és ápolás emellett hozzájárul a termék élettartalmának megőrzéséhez is.

Műanyag, fém vagy üveg felületekhez:
A felületet tisztítsa nedves, puha, szöszmentes ruhával! A durvább szennyeződésekhez szappanalapú tisztítószerek alkalmazhatók. A természetes anyagokból készült pórusos felületek érzékenyek a zsírra és porra. Ezeket csak száraz, szöszmentes ruhával tisztítsa!

Rozsdamentes acél felületekhez:
Az agresszív külső környezeti tényezők vagy a közvetlen kezelés károsíthatja az anyagot. Ez rozsdásodást vagy elszíneződést okozhat. Javasoljuk a rozsdamentes acél alkatrészek évente többszöri tisztítását és impregnálását rozsdamentes acél termékekhez szánt speciális tisztító- és ápolószerekkel. Kérjük, vegye figyelembe az egyes tisztítószerek használati leírását, mivel nem feltétlenül alkalmas műanyagok vagy fémfelületek kezelésére.

Általános javaslatok a tisztításhoz:
Csiszoló- és polírozó anyagok, savalapú (vízkőoldó), valamint klórtartalmú és lúgos tisztítószerek általában minden felületet károsítanak. A festett vagy lakkozott felületek pedig nem érintkezhetnek alkoholtartalmú szerekkel.

MAGYARORSZÁGI KÉPVISELŐ